General

Når indretningsdesign og belysning smelter sammen

Designere af indretning og kunder vil pendelbelysning i praktisk talt enhver form for hjem eller kontor. Ofte inkluderer boligudviklere regelmæssigt et tagapparat i et rum og kalder det indpakket. En pendel lampe kan bryde det tedium med stil, og sandsynligvis er det bedste ved dem, at de ikke efterlader et “indtryk” eller besætter et betydeligt bordplads. Dette gør dem til det perfekte apparat over en køkkenvask til opvask, eller over et vaskerum forfængelighed, hvor endda plads er ubetydelig, men alligevel er det lys, der kræves til opgaven, stadig så betydningsfuldt.

Overvej også vedhæng, der giver en større pool af lys, da det regelmæssigt er let koordineret ned og oplyser et større territorium. Oftest betragtes som belysning giver pendelys en acceptabel målt vask af lys til at spise, arbejde på et arbejdsområde eller spille pool. Et andet vigtigt element for større huse er, at pendelbelysning kan bruges til at forbinde høje tag. Da apparatet typisk er ophængt med en snor, kan vedhæng hænges i et enormt underrum med et 20 fods tag og gøre lyset stadig mere åbent, men alligevel bringer det lyset ned til det sted, hvor besøgende er. For det meste dræbes pendelys 32 til 40 kryber over en arbejdsoverflade.

Normalt blev pendelbelysning tænkt på lige som moderne belysning, men i dag er der transformerede vedhæng, der ville passe ind i gamle møbler og stilistisk layout, der passer til dronning Anne til Louis XIV. Arkitekter håber at kunne bruge vedhæng i grupperinger også, og de kan beslutte at afbalancere tre pendellamper over en morgenmåltidslinje for at tilføje et stykke skygge til et generelt kedeligt territorium.

Personer føler sig ofte progressivt godt med pendelbelysning, da det er delikat, svarende til et forbedret spotlight, men alligevel ikke så grusomt. Med skjult glas skjult kan du spejle en gnist på de to genstande og enkeltpersoner. Derudover indikerer sortimentet af vedhængsstørrelser – fra et vinglas-størrelse lys til en kolossal lodret skygge – at du kan forme regionen overhead på samme måde som om det var håndværk. Derudover hjælper pendelys med at opdele rummet i et enormt rum ved at lave forskellige virksomhedszoner. For eksempel kan et utroligt rum have vedhæng over festbordet, i en barzone og endnu en gang over et arbejdsområde eller pc-hjørne. Desuden kommer pendelbelysning ofte i sæt for at gøre det lettere.

Langs disse linjer, fra installationer, der ser cool ud som overnaturlige satellitter, til gammeldags Tiffany skjuler med sommerfugle, Murano-glas eller endda lamper i gammeldags stil, kan pendelbelysning tilbyde et opdateret udtryk i praktisk talt ethvert stilistisk layout. Der er desuden skønsmæssige rammer for belysning af spor til vedhæng, der hjælper med at skaffe en større spredning af rummet. Det tilpassede look, som vedhæng giver, kan også fås til et fornuftigt værdipunkt; stort set koster de tæt på et sædvanligt lys.