General

De forskellige typer lagerhylder og opbevaring

Inden for distributionscentre er lagerholdning afgørende. Du kan ikke bare stakke paller på paller fra gulv til tag. Ud over det faktum, at dette ville give en forfærdelig adgang, alligevel ville disse stakke bare ikke være helt stabile. Derfor bruger man selvfølgelig lagerreoler til formålet.

Dette er grunden til, at distributionscentre blev designet. At få tingene væk fra gulvet. At forstærke plads. For at gøre objekter enklere at gemme, se, finde og til sidst evakuere. Det er klart, at ikke alle menneskers behov er ækvivalente, og derfor står vi med en lang række former for reoler til at passe til en lang række omstændigheder.

Der er en anstændig mulighed for, at dit eget distributionscenter vil indeholde forskellige slags sengestativrammer. Det er endnu mere motivation bag, hvorfor du skal forstå, hvad hver type er, og hvordan den fungerer.

En af de vigtigste ting, der skal overvåges, er, hvorvidt distributionscenter-racking er først ind først ud (FIFO) eller mod slutningen først out (LiFO).

Kør ind (og kør-gennem)

Et meget skarpt svar til lageropbevaring, ind- og gennemgangsstativer gør det muligt for dig at lægge senge på skinner, hvilket giver lagring med høj tykkelse. Den principielle sondring mellem de to er, at Drive in er LIFO, mens Drive-Thru er FIFO.

Da denne ramme tillader gaffeltrucks at “køre ind” til reoler, er der en ubestridelig mulighed for skade. Det er vigtigt at øve yderligere opmærksomhed, når man arbejder rundt om disse stativer. Bemærk desuden, at du kan få tilstedeværende forsvarere på væsentligt mindske skader.

Til sidst foreslås Drive-In-racking til mængder af lignende ting, som ikke er særlig tid eller dato sarte.

Stream gennem

Stream gennem reoler fungerer under FIFO-sving, hvilket betyder, at de vigtigste ting, du lægger på stativerne, burde være de første, der falder ned. Rammerne arbejder med skate, der hagler tyngdekraften. Tingene stables i den ene ende og glider med øje ned til den modsatte ende, der skal tømmes.

Når en ting tømmes, glider tingene bag det på plads osv.

Skub tilbage

Push Back-reoler er en LIFO-ramme. Du kunne næsten se det som noget i modsætning til Flow-Thru-reoler. Det er planlagt eksplicit for den mængde senge, du opbevarer på den. Når en anden seng er stablet, bliver de tidligere senge “skubbet tilbage”, derefter navnet.

Når du evakuerer forreste seng, glider sengene bag sig fremad.

cantilever

Cantilever-stativer er i vid udstrækning ikke helt de samme som de andre reoler. I tilfælde af at du ikke havde den mest beskedne idé om, er et udkragningsstativ dit almindelige, forreste stablingsstativ. Det er klart, at et moderne cantilever-rack er meget studier og fejlfri isolering af lidt mere eller gratis ting.