General

Fordele ved at lease en bil

Der er mange gode grunde til at vælge at lease en bil i stedet for at købe den. Ved leasing langtidslejer du bilen af en forhandler, og alt efter hvilken type leasing du har, så slipper du for mange af de ekstra udgifter, der er forbundet med at have en bil. 

Du betaler en fast månedlig udgift – og skal ikke bekymre dig om reparation

Når det kommer til leasing af bil hos leasingcar.dk, så er en af de store fordele, at du slipper for flere af du pludselige udgifter, der kan komme med en bil. Det er ofte leasingforhandleren, der tager sig af udgifter i forbindelser med skader og reparationer. 

Du betaler derimod blot et månedligt beløb for at have adgang til bilen. Dette beløb afhænger af biltypen, udstyr, samt hvor meget du skal bruge den i løbet af lejeperioden. Derudover er der selvfølgelig udgifter til brændstof. 

Hvis du vil skifte bil ofte eller kun skal bruge den i en kort periode

Hvis du godt kan lide at udskifte din bil ofte, eller er interesseret i at køre en dyr bil, du måske ikke normalt ville have råd til, så kan leasing af biler være en løsning. 

Det giver nogle spændende og attraktive muligheder for dig, der er bilentusiast.

Har du derimod kun behov for en bil et enkelt år eller to, så kan det også være bedre at lease end at købe en bil. Så har du den kun i den periode, du skal bruge den.  

Læs kontrakten godt igennem 

Sørg for at læse din leasingkontrakt godt igennem inden du skriver under. Den skal være tilpasset dine behov, og du skal derfor også have et overblik over, hvordan og hvor meget du skal bruge bilen, inden du går til en forhandler. Vær særligt opmærksom på, hvor du kan risikere ekstra gebyrer eller udgifter.